Ο Σωκράτης Παναγή είναι ένας ικανός ψυχοθεραπευτής, συμπονετικός, και παθιασμένος με το επάγγελμα του, και εργάζεται τόσο στη Λάρνακα, όσο και διαδικτυακά. Αποφοίτησε από το Intercollege Λευκωσίας στον κλάδο της Ψυχολογίας και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι (Ηνωμένο Βασίλειο) στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.

Ως ψυχοθεραπευτής έχει μια ευρεία εμπειρία που περιλαμβάνει διαχείριση άγχους, κατάθλιψης, εμμονών, καταναγκασμών, εξαρτήσεων, θυμού, μετατραυματικού στρες, διατροφικών διαταραχών, πένθους, διαπροσωπικών σχέσεων και άλλα. Ο Σωκράτης εργάζεται τόσο ατομικά, όσο και με ζευγάρια και οικογένειες, με άτομα κάθε ηλικίας.

Εκτός από την εμπειρία του ως ιδιώτης, έχει αποκτήσει εμπειρία και σε οργανισμούς διαφόρων μεγεθών, κλίμακας (παγκόσμια και τοπικά) και λειτουργίας. Παραδείγματα των οργανισμών αυτών είναι εκπαιδευτικοί οργανισμοί, χρηματο-οικονομικοί οργανισμοί, υγείας (νοσοκομεία και κέντρα απεξάρτησης), νεοφυής επιχειρήσεις (τεχνολογίας και λιανεμπορίου), ΜΜΕ (τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά, blogs), και δημόσιους οργανισμούς (δημαρχεία).

Θα χαιρόταν να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όποιον τις χρειαστεί.